Conferència: Cap a una escola plurilingüe: caldria adoptar una metodologia d’immersió lingüística per a afavorir l’aprenentatge de l’anglès?

El dlluns 10 de novembre començarà el cicle amb "El repte del professorat en l’escola multilingüe" a càrrec de la Dra. Laura Portolés Falomir, secretària de la UEM-UJI i professora al Departament d’Estudis Anglesos de l’UJI. Experta investigadora en actituds lingüístiques i consciència pragmàtica dels escolars valencians, també es membre del grup de recerca LAELA (Lingüística Aplicada a l’Ensenyament de la Llengua Anglesa).

El dilluns 17 de novembre serà el torn de la conferència "Ensenyar i aprendre una llengua estrangera: primers passos. Els materials educatius. Recursos online i en paper. Com utilitzar-los?" de Pilar Pérez Esteve, mestra i professora de pedagogia i psicologia a l’IES La Sénia de Paiporta, especialista en l’elaboració de materials educatius.

Per a finalitzar el cicle, el dilluns 24 de novembre Richard M. Nightingale, professor de l’UJI i expert investigador en l’anàlisi de factors socioculturals en les actituds d’infants i adolescents envers l’anglès, membre de la UEM-UJI i del grup de recerca LAELA (Lingüística Aplicada a l’Ensenyament de la Llengua Anglesa), oferirà la conferència "I l’anglès a casa? Els dibuixos animats com a recurs en el desenvolupament multilingüe".


Type: 
Conference
Date: 
10, 17 i 24 de novembre
Place: 
Llotja del Cànem, C/ dels Cavallers, 1-Castelló de la Plana